Ulbert Sándor

Képviselojelölt 2 sz. választókörzet

Ulbert Sándor

A körzetben az elmúlt nyolc évben jelentős változások történtek. Több utca megújulása mellett ebben a körzetben történt a város történetének egyik legjelentősebb útfelújítása: sor került a Táncsics Mihály utcai csomópont kiépítésére, megépült a körforgó. Idén a főutca átépítésének folytatása van napirenden. Az elmúlt években megújult az Erzsébet Szálló és környéke. A két legfontosabb zsilip belvíz-átemelésének automatizálásával sokat tettünk a belvízveszély-elhárításáért. Igyekeztünk a lakossági panaszokra, észrevételekre gyorsan reagálni.

Szeretnénk a következő négy évben a főutca átépítését a Kereszt utcától az Erzsébet Szállóig folytatni, beleértve a Templom tér felújítását is.
Tervezzük a Duna utcát a Kosár utcával összekötő, 6-os út melletti szervizút hiányzó szakaszainak megépítését.
Fontosnak tarjuk, hogy az eddig megszépült utcák mellett sort kerítsünk a Kossuth Lajos utca, a Vörösmarty utca, a Duna utca alsó része, a Hattyú utca, a Báthory utca déli része, a Hajnal, a Rózsa utca felső szakaszának és az Eötvös, valamint a Keskeny utca felújítására is.
Meg kell őriznünk az elmúlt időszakban a választókerületben létesített játszóterek állapotát, lehetőségeink szerint fejleszteni kell azokat.
A város egyik legfontosabb és legtöbb lehetőséget kínáló területe a Táncsics Mihály utcai park. Átépítésének tervezését az év elején kiírt ötletpályázatra beérkezett pályaművek alapján kezdtük meg.
Mindnyájan tudjuk, hogy a 6-os út megépítésével elválasztották a várost a Dunától. Emiatt nagyon fontos, hogy a maradék területeket okosan, ésszerűen hasznosítsuk. A vízirendőrség melletti területen megépítjük a csónakházat, amely mindkét vízi-sport egyesület csónaktárolási gondjait megoldja. A tervezés folyamatban van.
A piacra járók vásárlási körülményeit kívánjuk javítani a piactér hátsó részének korszerűsítésével.

Komoly beruházásokat terveztünk a belvízveszély elhárítására, de számos teendőnk maradt. A csapadékelvezető rendszer felülvizsgálatát szakemberek bevonásával végezzük, a tapasztalatok ismeretében további védelmi lépéseket teszünk.

Szórólap

Szórólap
PDF file

Választókerületem utcajegyzéke

3. sz. szavazókör
Helye: Városi Könyvtár, Villany u. 1.
Attila u., Csónak u., Duna part, Duna u., Halász u., Hegyhát u., Ida u., Jámbor P. u., Keskeny u., Kereszt u., Kossuth L. u, Rosthy u., Sas u., Szent I. tér, Szent János u., Templom u., Villany u.,Vörösmarty u., Eötvös u., Hajnal u., Rózsa u., Zrínyi u.

4. sz. szavazókör
Helye: Polgármesteri Hivatal, Dózsa Gy. u. 55-61.
Árok u., Árvíz u., Báthory u., Dózsa Gy. u. Hattyú u., Kápolna u., Kosár u., Rákóczi u., Sík sor, Táncsics M.u., Váci Mihály u.

Elérhetőség

Ulbert Sándor 2 sz. választókerületi képviselőjelölt a 20/583-0436 telefonszámon várja érdeklődését, kérdését.

Öneletrajz

Negyvennyolc éves, nős vállalkozó vagyok. Katalin lányom tanítónő a kalocsai Katolikus Általános Iskolában. Erika vízügyi és környezetvédelmi technikus, a veszprémi egyetem hallgatója.
Gyermekéveimet Dunakömlődön töltöttem. Huszonhat éve élek és dolgozom Pakson. Építőipari és kertészeti vállalkozásom telephelye a Villany utcában van. Feleségem, Réti Katalin, a családi vállalkozásban dolgozik. 2004-ben kerültem a 2-es számú választókerület képviselőjeként a paksi képviselő-testületbe. Alaposan megismertem körzetemet, ahol folyamatosan környezetalakító, környezetszépítő akciókat kezdeményezek. Az elmúlt négy évben a Városépítő Bizottságot vezettem.

A hat évvel ezelőtt megkezdett munkát szeretném folytatni és képviselni a 2. számú választókörzet lakóinak érdekeit az új testületben.