Következő lap
Előző lap

Turizmus-fejlesztés

Turizmus fejlesztés

A város vezetése az elmúlt nyolc évben sokat tett a helyi sajátosságok erősítéséért, a kulturális rendezvények színvonalának és helyszíneinek fejlesztéséért, a turizmus elősegítéséért.

Egy, a közelmúltban beadott pályázatban komplex turisztikai termékcsomagok kialakítására törekedtünk, együttműködve - az öntevékeny, saját programokat szervező és megvalósító - városi civil szervezetekkel.

A turizmus elősegítése, a városba látogatók számának növelése közös célja az atomerőmű látogatóközpontjának, a tervezett Energia Park üzemeltetőjének, az önkormányzatnak.

Paks jövője

A folytatás
"Nagyra vihetjük, csak magunkban keressük az erőt, ’s mindenen fogunk diadalmaskodni."

Gyógyfürdő
A reumatikus és nőgyógyászati problémák kezelésére alkalmas – régóta várt – városi gyógyfürdő 2012-ben fogadhatja a gyógyulni vágyókat.

Kommunális-hulladék gyűjtés
Paks és hat kistérségi település hulladékgazdálkodási társulást alapított a lakossági hulladékok hatályos jogszabályok szerinti közös gyűjtésére.

Szennyvíztisztító telep
Új, 3600 m3/nap kapacitású szennyvíztisztító telepet építünk, így a város által kibocsátott szennyvíz fizikai és teljes biológiai tisztítás után kerül a Dunába.

Egészségügyi ellátás
A következő négy év során a fizioterápiás kezelések az új balneológiai központban (gyógyfürdőben) kapnak helyet.

Közlekedés, közterület-fejlesztés

Útfelújítások

Gazdaságfejlesztés, munkahelyteremtés

Közművelődés, sport

Turizmus-fejlesztés
Egy, a közelmúltban beadott pályázatban komplex turisztikai termékcsomagok kialakítására törekedtünk, együttműködve a városi civil szervezetekkel.

És ami még fontos

Várom kérdését, véleményét

Az Ön kérdése, problémája, megjegyzése:

Az Ön e-mail címe: