Kern József

Képviselojelölt 4 sz. választókörzet

Kern József

A kibővített 7. számú választókörzetben az elmúlt nyolc évben jelentős utcafelújítások történtek: megújult a Domb, a Hársfa, a Gyár, a Zápor és a Kurcz György utca egy része. Átalakult a Sárgödör tér. Jelenleg a Kurcz György utca északi szakaszának felújítását végzik.

Felújításra vár még többek között a Hunyadi, a Pál, a Ságvári, a Bercsényi, valamint a Völgy utca.
A városvezetés a korábbi években is egyik legfontosabb feladatának tekintette az utak, útburkolatok javítását, illetve felújítását, hiszen a lakosság komfortérzetét jelentősen növelik a jó minőségű utak, s a tőlük elválaszthatatlan gondozott közterületek.

A 2010-es év esőzései és azok következményeinek figyelembevételével fontosnak tartjuk, hogy a körzetben található csapadékvíznyelők és árkok folyamatosan jó állapotban legyenek. Gondoskodunk karbantartásukról, szükség szerint felújításukról.

Egy település fejlődését a leglátványosabban az infrastrukturális fejlesztések határozzák meg. De nem szabad megfeledkeznünk a város történelmi-kulturális értékeinek megőrzéséről, átörökítéséről sem. A választókörzet északi határán található Sárgödör térnek fontos szerepet szánunk a város kulturális életében. Az ott megrendezésre kerülő jeles napokat és ünnepeket a jövőben úgy szeretnénk lebonyolítani. hogy a közelben lakókat a legkisebb mértékben zavarják, de lehetőséget adjunk minden városlakónak a kikapcsolódásra, pihenésre.

Mindenképpen szeretnénk megőrizni a választókörzet nyugalmát, rendezett, kertvárosi jellegét, hangulatát, hiszen ezek jelentik legnagyobb értékét.

 

Szórólap

Szórólap
PDF file

Választókerületem utcajegyzéke

7. sz. szavazókör
Helye: Vak Bottyán Gimnázium
Györkönyi u., Híd u., Hunyadi u., Kert u., Kurcz Gy. u., Sárgödör tér, Temető u.,Völgy u., Zöldfa u., Domb u. 10-100 (páros), Domb u. 9-95. (páratlan), Hársfa u, Zsíros köz, Pál u., Nádor u.

8. sz. szavazókör
Helye: Vak Bottyán Gimnázium
Pollack M. u. (páros 2-34/B.), Pollack M. u. 1-5 (páratlan), Ságvári E. u., Bercsényi u., Katona J. u., Kishegyi u., Zápor u. 13-tól (páratlan) és 38-tól (páros), Gyár u., Kisfaludy u.

Elérhetőség

Kern József 4 sz. választókerületi képviselőjelölt a 20/968-6236 telefonszámon várja érdeklődését, kérdését.

Öneletrajz

1957. július 12-én születtem Pakson. Nővéremmel keresztény családban nevelkedtünk. Édesapám a Paksi Konzervgyárban, édesanyám a Dunamenti Termelőszövetkezetben dolgozott.

Huszonöt éve élek kiegyensúlyozott házasságban, feleségem a kereskedelemben dolgozik. Két gyermekem közül Nikoletta férjhez ment, unokám másfél éves. Fiam, József, középiskolás.

1983 óta dolgoztam a paksi atomerőműben, 2009 decemberében karbantartási csoportvezetőként mentem nyugdíjba.

2006 októbere óta a 4. számú választókörzet képviselőjeként szolgálom a várost és lakóit.
Tősgyökeres paksiként, a város jó ismerőjeként kérem bizalmukat és segítségüket a következő négy évben.