Csajági Sándor

Képviselojelölt 5 sz. választókörzet

Csajági Sándor

A lakótelepen élők életkörülményeit, hétköznapjait nagymértékben befolyásolják a környezeti tényezők: a gondozott parkok, az európai uniós szabályoknak megfelelően kialakított biztonságos játszóterek, a felújított tömbbelsők.

A lakótelepen már folyamatban lévő tömbbelső-felújításhoz hasonlóan a következő négy évben az Építők útja valamint a Gesztenyés utca közötti terület átépítését is szeretnénk elkezdeni.

A panellakások értéke megőrzésének és ezzel összefüggésben az energiahatékonyság növelésének bevált módja az épületek szigetelése, nyílászáróinak cseréje és fűtési rendszerének felújítása, ami az elmúlt időszakban megkezdődött: több mint 1800 panel-lakás, a lakótelepi lakások 63%-a, újult meg az elmúlt nyolc év során.
A jelenlegi támogatási rendszer megtartásával szeretnénk ösztönözni a felújításra váró házak lakásainak tulajdonosait az energiatakarékos beruházások megvalósítására.

Szükségesnek tartjuk a Gesztenyés utcai parkoló burkolatának felújítását, továbbra is szorgalmazzuk a teniszpálya mögötti terület lakóövezetté fejlesztését - melyet az önkormányzat korábban is támogatott.

Az Ürgemezőn, vagy a strand melletti területen szeretnénk megvalósítani a már régóta tervezett extrém-sport telepet.

Indokolt lakossági kérések esetén tárgyalást kezdeményezünk a Gemenc Volán Zrt képviselőivel, az 1-es helyijárat útvonalának illetve megállóhelyeinek módosításáról.

A lakótelep a városi lét egyik nagyon fontos területe. Állapotának megőrzése, a lakhatás nyugodt, tiszta környezetének biztosítása mindannyiunk közös érdeke.

 

Szórólap

Szórólap
PDF file

Választókerületem utcajegyzéke

9. sz. szavazókör
Helye: Kishegyi úti Óvoda
Árnyas u., Építők útja, Pollack M. (páros) 36-46.

10. sz. szavazókör
Helye: Kishegyi úti Óvoda
Fenyves u., Szedres u.,Tölgyfa u., Gesztenyés u.

Elérhetőség

Csajági Sándor 5 sz. választókerületi képviselőjelölt a 20/492-3179 telefonszámon várja érdeklődését, kérdését.

Öneletrajz

1961-ben születtem Pakson. Két egyetemista gyermekem van, Eszter és Sándor.
1985-ben a szegedi egyetemen matematika-fizika szakos középiskolai tanári oklevelet szereztem, amit később informatikai végzettséggel egészítettem ki.
1988 óta tanítok az Energetikai Szakközépiskolában, 2002-től a szakközépiskola igazgatóhelyettese vagyok.

Évekig végeztem társadalmi munkát az Eötvös Loránd Fizikai Társulatban.
Egy 2009-ben megjelent fizika tankönyv megírása volt életem legnagyobb szakmai kihívása.

Családommal korábban a Pollack Mihály utcában éltünk.
A lakótelep az elmúlt években sokat szépült, de számos feladatot látok, melyeket - ha képviselőként lehetőségem lesz rá - a lakókkal együttműködve szeretnék megoldani.