Bordács József

Képviselojelölt 3 sz. választókörzet

Bordács József

A 3. számú választókerület a város nyugati kapuja. A Fehérvári út kivételével nyugodt, családi házas övezet, melynek csendjét egy-egy élvonalbeli labdarugó mérkőzés, vagy utcabál zaja veri fel néha.
Legfontosabb célunk a körzet nyugalmának megőrzése, illetve a közlekedés feltételeinek további javítása.

A körzetben az állami közútkezelő kezelésében lévő Fehérvári út mellett sok utca vár még felújításra. Többek között a Kornis, a Péter, a Fecske, a Kinizsi, a Mező, a Pacsirta utca, valamint a Retek, az Imre és a Virág utca. A Toldi Miklós utca alsó részén is szilárd útburkolatot kell építeni.

Fontos feladatunknak tekintjük a Fehérvári úti PSE sporttelep tervszerű, folyamatos fejlesztését: új edzőpályák építését, valamint az ökölvívó csarnok felújítását olyan módon, hogy egyéb rendezvényekre is alkalmas legyen.

Padok, virágládák kihelyezésével a Fehérvári utat hangulatossá, barátságossá szeretnénk tenni.

A Péter utca felújítására, az alatta húzódó - a Bochegyi tározóhoz vezető - ivóvíz töltővezeték cseréje után kerülhet sor. Mivel a töltővezeték szerves részét jelenti a város ivóvízhálózatának, átépítése a városi alaphálózat tervezett rekonstrukciójával egy időben történhet meg.

Fontos még, hogy a körzet több pontján is megtörténjen a parkolás rendjének szabályozása.

Pakson, más településektől eltérően, a szelektív hulladékgyűjtő szigetek létesítésén túl hulladékgyűjtő helyeket alakítottunk ki, ahol a lakosság a hét végi nagytakarítás, vagy garázs-lomtalanítás során összegyűlt szemetet ingyenesen elhelyezheti. A Fehérvári úti lerakóhelyet a többihez hasonlóan bővíteni kell. Mivel a lakosság igényli, bővíteni kell a szelektív hulladékgyűjtő szigetek számát is.

A közbiztonság mindnyájunk érdeke, ügye. A város forgalmas részein, így a Fehérvári út megfelelő pontjain is biztonsági kamerákat kell elhelyeznünk.

A helyi program csak az Önök véleményévével, észrevételeivel együtt lehet teljes. Várom javaslataikat!

Tisztelettel hívom Önöket 2010. szeptember 14-én, (kedden) 1700 órára, a PSE sporttelep fedett lelátóján megrendezésre kerülő lakossági fórumra, ahol szívesen állok rendelkezésükre.

Szórólap

Szórólap
PDF file

Választókerületem utcajegyzéke

5. sz. szavazókör
Helye: PSE Sportpálya, Fehérvári út
Akác u., Csendes u., Fehérvári u., Kornis u., Május 1. u., Mária u., Szérűs u., Virág u., Bem u., Damjanich u., Imre u., József A. u., Laktanya u., Szív u.

6. sz. szavazókör
Helye: PSE Sportpálya, Fehérvári út
Dobó I. u., Dr. Novák Sándor u., Ezredvég u., Fecske u, Kinizsi u., Mátyás k. u., Mező u., Pacsirta u., Péter u., Sport u., Toldi M.u., Vásárhelyi P. u., Lánc u., Liliom u., Ősz u., Retek u., Széchenyi tér, Takács Gy. u.

Elérhetőség

Bordács József 3 sz. választókerületi képviselőjelölt a 20/372-6146 telefonszámon várja érdeklődését, kérdését.

Öneletrajz

1972-ben születtem Szekszárdon. Nős vagyok, feleségem az Energetikai Szakközépiskola tanára. Két gyermekünk van: Mónika 11, Bence 9 éves, mindketten a Bezerédj Általános Iskola tanulói. Feleségem faddi, én tolnai származású vagyok. 1997 óta dolgozom és 2001 óta élek családommal Pakson, a Toldi utcában. A városnak ez egy csendes, kellemes, esztétikus új utcája, nagyon jó közösséggel. Szeretünk itt élni.

Építész és épületgépész végzettségem van, jelenleg a Paksi Atomerőmű Zrt. Építészeti Osztályán dolgozom műszaki ellenőrként.
2007 óta a Fidesz helyi szervezetét irányítom, 2006 óta tagja vagyok a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének.

Ismerem a város és a körzetem problémáit. A korábbi évek aktív közéleti munkáját szeretném folytatni a paksi képviselő-testület tagjaként. Legfontosabbnak a hiteles, emberközeli képviselői munkát tartom, valamint a lakosság folyamatos tájékoztatását.